Jytyä Saimaan rannalla

  • pe-su 6.8.9.2024
  • Imatran kylpylä

Jytyläiset kohtaavat jälleen hauskan yhdessäolon merkeissä, kun Jyty Saimaa ry järjestää kaikkien jytyläisten syyspäivät 6. - 8.9.2024 Imatran kylpylässä.

Syyspäivillä on luvassa mahtavia aktiviteetteja Saimaan maisemissa – voit ilmoittautua mukaan esimerkiksi miniristeilylle ja metsäjoogaan. Voit osallistua myös Jyty-rasteille, keilailuun ja karaokeen sekä rentoutua kylpylä Taikametsässä. Tiedossa on myös illanviettoa Imatran kylpylän ravintola Tähtitaivaassa. Iltajuhlan teemana on glitter, ja illan huipentaa bändi Oman Kylän Miehet.

Jyty Joensuun seutu ry tukee niiden jäsenten, jotka eivät osallistu Kolin työhyvinvointipäiville, osallistumisen syyspäiville lauantaista sunnuntaihin (7. - 8.9.). Yhdistyksen maksama osuus on:

  • osallistumismaksu 25 euroa/hlö
  • lauantain illallinen 42 euroa/hlö
  • majoitus lauantaista sunnuntaihin

Lisäksi korvataan matkakulut kimppakyydein 25 snt/km ja 10 snt/km mukana olevaa jäsentä kohden. Vaihtoehtoisesti korvataan junalippu.
Lounas ja mahdolliset aktiviteetit ovat omakustanteisia.
Kolin työhyvinvointipäiville hyväksytyt jäsenet ja kannatusjäsenet voivat osallistua syyspäiville omakustanteisesti.
 

Majoitusvaihtoehdot

Economy-huoneet 
Kahden hengen huone, ei lisävuodemahdollisuutta. Näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Huoneissa on suihku, wc, viileäkaappi, TV, hiustenkuivaaja, puhelin. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys.

Standard-huoneet
Tilava perustasoinen huone, jossa on suihku, wc, viileäkaappi, TV, hiustenkuivaaja. Näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Huoneisiin saa tarvittaessa myös  lisävuoteen. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys.

Promenadihuoneet  
Tilava parvekkeellinen huone. Huoneissa on leveä parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja lisäksi erillisessä lisävuodealkovissa yksi alavuode ja seinäsänky. Max 3 henkelle. Osasta huoneista on näköala Saimaalle, osasta ulkoaltaalle tai terassipihalle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneissa on  suihku, wc, viileäkaappi, TV, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, puhelin. Saatavilla  myös huoneita liikuntarajoitteisille. 

Muissa majoitusvaihtoehdoissa (Luhtisviitti, Villa ja Loma-asunto) yhdistys laskuttaa majoittujalta 75 euroa ylittävän osuuden. 

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin tarkemmin >>
 

Ilmoittautuminen

Saadaksesi yhdistyksen tuen, kerro ilmoittautumisestasi ennen viimeistä ilmoittautumispäivää 31.7.2024 sähköpostitse merja.pippuri@edu.liperi.fi. Kerro viestissäsi:

  • osallistujan imi
  • jäsennumero
  • varattu majoitusvaihtoehto

Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!