TAPAHTUMAT

Työhyvinvointitapahtuma: elokuvailta 18.3.2020 Tapiossa


Jyty Joensuun seutu ry järjestää jäsenilleen keskiviikkona 18.3.2020 elokuvaillan elokuvateatterikeskus Tapiossa Joensuussa. Ilta alkaa klo 17.00 ja päättyy viimeistään klo 19.30.

Elokuvaäänestyksessä annettiin yhteensä 87 ääntä:
- Se mieletön remppa 44 ääntä
- Aika jonka sain 33 ääntä ja
- Elämää kuoleman jälkeen 10 ääntä.

Äänestyksen perusteella illan elokuvaksi valikoitui Se mieletön remppa.

Jyty Joensuun seutu ry tarjoaa jäsenelle illan, joka sisältää elokuvalipun, juoman ja popparit. Mukaan jäsen voi tuoda yhden työkaverin tai työikäisen kaverin (ei jäsen), jolle myös ilta tarjotaan.

Katsomoon mahtuu noin 100 henkilöä, joten kannattaa olla nopea: ilmoittautuminen päättyy viimeistään 9.3. tai silloin kun tapahtuma tulee täyteen.

Tapahtumassa ovat mukana Jytyn Itä-Suomen alueen alueasiamiehet Heli Merta ja Sonja Rapo sekä nuorisovastaava Niina Tarvainen ja yhdistyksen hallituksen jäseniä. Elokuvan jälkeen on mahdollisuus jutella heidän kanssaan, kysellä kuulumisia – ja liittyä yhdistykseen :)

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 9.3.2020 saakka sähköpostilla helipirho@gmail.com. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta paikasta veloitetaan jäseneltä 15 €, ellei peruutetulle paikalle saada uutta osallistujaa.

Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Huom! Jos et ilmoita kaveria, täytä kaverikohtaan – (viiva).

 

Ilmoittautuminen elokuvailtaan 18.3.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.