Toiminta ja tapahtumat

 

TAPAHTUMAT
 

Yhdistyksen jäsenilleen järjestämistä tapahtumista löydät tietoa kohdasta TAPAHTUMAT.

 

TOIMINTA

Kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.
Sääntömääräiseen kevät- ja syyskokoukseen ovat kaikki yhdistyksen jäsenet tervetulleita. Kokouksista ilmoitetaan paikallislehdissä (Karjalainen ja Karjalan Heili), sähköpostilla ja yhdistyksen nettisivuilla, jossa myös kokouksen asialista on nähtävillä.
 

Koulutus

Jyty-liitto järjestää laadukasta koulutusta jäsenille. Alla on muutamia koulutuksia, joiden kurssipaketin yhdistys maksaa. Kurssipaketti sisältää ohjelman, ohjelmaan merkityt ruokailut ja majoituksen 2 hengen huoneessa. Jos osallistuja haluaa majoittua 1 hengen huoneessa, onnistuu se maksamalla 1 hh ja 2 hh erotuksen. Matkustuskulut korvataan edullisimman kulkuneuvon mukaan.

 

Yhdistys suosittelee lämpimästi osallistumaan koulutuksiin – nämä ovat meidän merkittäviä jäsenetuja!

 

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteyttä koulutusvastaava Heli Pirhoseen, helipirho@gmail.com. Yhteyden ja luvan saatuasi ilmoittaudu koulutukseen Jässärissä. Lisätietoja koulutuksista ja ilmoittautumisesta Heli Pirhoselta.

 

Sihteeri-, hallinto- ja ICT-alan ammatilliset opintopäivät
29.2. - 1.3.2020 Tampere
Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Enemmän irti Jytystä
14. - 15.3.2020 Kuopio.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.2.2020.
- uusille jäsenille ja sellaisille jäsenille, jotka eivät ole olleet aktiivisesti mukana Jytyn toiminnassa. 

 

Valtakunnallinen yhdistystoiminnan peruskurssi
21. - 22.3.2020 Oulussa
Viimeinen ilmoittautumispäivä 21.2.2020
- aktiiveille ja sellaisille jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita yhdistystoiminnasta. 

 

Koulunkäynninohjaajien ammatilliset opintopäivät
25. - 26.4.2020 Tuusula
Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.3.2020.

 

Matkustuskulut korvataan edullisimman kulkuneuvon mukaan. Mikäli julkista kulkuneuvoa ei ole käytettävissä, yhdistys maksaa oman auton käytöstä kilometrikorvaukset Jytyliiton matkustussäännön mukaan.

Saadakseen kulukorvauksen, seminaari-/koulutusilmoitus on tehtävä ennakkoon koulutusvastaavalle.

Yhdistyksemme on hyödyntänyt liiton järjestämiä valtakunnallisia koulutustilaisuuksia, joihin mm. luottamusmiehet ja puheenjohtaja ovat osallistuneet.

Liitto järjestää valtakunnallisten koulutustilaisuuksien lisäksi ammatillista koulutusta. Tietoa koulutuksista ja koulutustarjonta löytyy Jytyn koulutussivuilta ja ammatillisen koulutuksen sivuilta.
 

Muut koulutukset löytyvät koulutuskalenterista

 

Virkistystoiminta

Virkistystoiminnalla lisäämme yhteenkuuluvuutta ja aktivoimme jäseniämme yhteiseen toimintaan. Yhdistys on järjestänyt vuosittain jäsenilleen matkoja, konsertteja ja ruokailun sääntömääräisten kokouksen yhteydessä. Syksyisin olemme osallistuneet Liikunnainen-tapahtumaan. Tilaisuudet ovat jäsenille maksuttomia. Esteestä on viipymättä ilmoitettava samaan osoitteeseen, johon ilmoittautuminen on tehty. Muussa tapauksessa yhdistys perii maksun jäseneltä.

Yhdistys on useamman vuoden ajan tukenut työvoimajäsentensä työkykyä ylläpitävää vapaa-ajantoimintaa hallituksen vuosittain päättämällä summalla.

Tuesta tarkemmin kohdassa Yhdistyksen tukema toiminta.

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Toimintakertomus vuodelta 2018