Nuorille


Hei sinä alle 37-vuotias jäsenemme!

Jos olet kiinnostunut toimimaan yhdistyksen nuorisovastaavana, otathan rohkeasti yhteyttä Jarkko Timoskaiseen, p. 0400 176 251
 

 

 

Jytyliiton nuoriso- ja opiskelijatoiminta

Jytyssä on lähes 6000 nuorta jäsentä. Liiton nuorisotoiminta tuo nuorten elämäntilanteen kannalta keskeiset ongelmat yhteiseen päätöksentekoon. Liiton nuorisotoiminnassa ovat mukana alle 37-vuotiaat jäsenet.

Liiton opiskelijatoimintaan voivat osallistua kaikenikäiset liittomme edustamilla aloilla opiskelevat. Liiton nuoret jäsenet ovat mukana vaikuttamassa itseään sekä työyhteisöään koskevissa asioissa.

Yhdistyksissä on nuorisovastaavat, jotka hoitavat nuorten keskinäistä yhteyttä ja ovat linkkejä muuhun yhdistystoimintaan. He järjestävät toimintaa jäsenistön tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Liiton nuorisokursseilla ja -tapaamisissa on rento meininki. Liiton tulevaisuustoimikunta määrittelee toiminnan suuntaviivat sekä tukee ja ohjaa yhdistysten nuorisotoimintaa.

Jytynuorten toiminnasta lisätietoja Jytyliiton sivuilta.

Yhdistyksen nuorisovastaavana toimii puheenjohtaja Jarkko Timoskainen, p. 0400 176 251 tai jarkko.timoskainen(at)riveria.fi

 

Jytyn Itä-Suomen alueen uutiskirje nuorille jytyläisille, kesäkuu 2021

 

 

Nuorisojäseniä Ilosaarirockissa kesällä 2019
.. ja kesällä 2018 :)